Macam mana nak naikkan sale, tanpa perlu berhabis banyak untuk ads?

Jom connect balik dengan pelanggan sedia ada melalui SMS Niaga & tingkatkan conversion kempen marketing anda melalui jalan yang penuh keredhaan

Daftar akaun sekarang!

Ads kempen makin mahal!
Sale banyak, tapi margin rendah.

Masa ni la anda patut guna lubuk customer yang sedia ada dan kurangkan fokus cari customer baru.

Tapi, tak sempat nak blast Whatsapp
satu-satu untuk follow up customer lama?

Jalan terbaik untuk engage kembali dengan ramai pelanggan yang pernah membeli dalam masa yang singkat ialah dengan menggunakan SMS Niaga.

Digunakan lebih 3,000 bisnes & organisasi...

SMS Niaga Merupakan Penyedia Servis SMS Blast Patuh Syariah yang Pertama di Malaysia

Anda mesti tertanya-tanya kan, relevan lagi ke SMS marketing untuk tahun 2024?

Tahun 2024, pemasaran SMS masih merupakan pilihan yang sangat berkesan bagi bisnes yang ingin menjangkau pelanggan mereka dengan cara yang mudah dan efektif. Meskipun ada banyak saluran komunikasi baru yang muncul, tak ada yang dapat menyaingi open rate yang tinggi dari mesej SMS.

Ini apa yang ChatGPT kata tentang SMS marketing:

Daftar akaun sekarang

Selaku SMS Blast Platform yang mendapat perakuan sijil patuh syariah dari ELZAR, kami sangat strict dalam mematuhi garis panduan di bawah:

Kami Tidak Bersekongkol dengan Bisnes Syubhah

Mohon maaf kepada scammer, pemilik bisnes ‘cuci wang’ dan bisnes yang samar-samar. Team Customer Success akan menapis anda dan menutup akaun anda serta-merta.

Anda Set 100 SMS, Kami Blast 100 SMS

Syhhh..ini rahsia yang anda tak pernah tahu. Ada service provider yang kaut untung guna taktik blast sebahagian saja dari SMS yang anda hantar.

Kami Jaga Data Privasi Pelanggan Anda

Ada yang tanya, kami jual ke database untuk blast? Tidak! SMS Niaga mematuhi PDPA yang telah digariskan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC).

Perakuan SMS Niaga sebagai platform SMS blast yang patuh syariah ini dikeluarkan oleh Elzar Shariah Solution & Advisory Sdn. Bhd. yang ditubuhkan oleh Profesor Adjung Dr. Zaharuddin Abd Rahman.

Beliau merupakan penasihat dan ahli majlis mesyuarat kepada beberapa institusi kewangan terkemuka selain merupakan Penasihat untuk Kumpulan Simpanan Wang Pekerja bagi simpanan Shariah.

Beliau cukup terkenal sebagai tokoh kewangan Islam di Malaysia yang mempunyai kepakaran dalam Fiqh Muamalat, Perbankan & Kewangan Islam.

Sharing tentang halatuju kami sebagai platform SMS blast patuh syariah

Daftar akaun sekarang

Selain itu, selaku pengguna SMS Niaga anda juga akan peroleh manfaat berikut:

Topup kredit bermula 10 sen 8.65 sen

Semakin besar jumlah kredit, semakin jimat dengan SMS Niaga. Bila database targeted, konten pula kena dengan selera mereka, conversion & kos anda akan jauh lebih tinggi daripada ads.

Whatsapp support berterusan

Tak faham manual? Tiba-tiba sistem error? Jangan risau, team Customer Success kami sentiasa standby untuk support anda melalui Whatsapp. Client sale padu, kami tumpang happy.

Buat pelanggan rasa mesra

Dengan fungsi personalization seperti penggunaan nama pelanggan, anda akan membuatkan mereka rasa dekat dengan jenama anda.

Hantar konten yang pelanggan suka

Anda boleh grouping atau buat list segmentation mengikut kategori pelanggan dan hantar konten yang sesuai. Pasti lebih convert!

Daftar akaun sekarang

Untuk pengguna SMS Niaga yang advance, optimumkan kejayaan kempen marketing anda dengan lead scoring dari CerdikLink Go.my.

Dah tak sabar nak pujuk balik customer anda dan lihat sale meroket kali ni? Jom bermula dengan SMS Niaga.

Ini langkah-langkah untuk mendaftar akaun.

  1. Pilih akaun SMS Niaga V1 atau V2.
  2. Isi maklumat yang diberikan iaitu Nama Syarikat/Jenama dan No. Pendaftaran SSM/ROS. Klik Continue to Checkout.
  3. Isi maklumat lain dan buat pembayaran.
  4. Team Support kami akan menghubungi anda untuk memberikan akses akaun SMS Niaga.
  5. Anda akan dimasukkan ke dalam group Whatsapp dan team Support akan memberikan cara-cara untuk anda melakukan SMS blast pertama anda.

Daftar sekarang & dapatkan 150 kredit PERCUMA!

Bisnes atau NGO nak mula engage dengan pelanggan

Daftar akaun V1

Marketer nak optimumkan kempen marketing

Daftar akaun V2

FAQ SMS Niaga

  • Berapa jumlah karakter saya boleh masukkan dalam 1 SMS?

    Jumlah karakter yang saya boleh masukkan 160 karakter (ASCII) dan 70 karakter (Unicode) dalam 1 SMS.

  • Adakah saya akan dicaj sekiranya SMS tersebut gagal dikirim?

    Ya. kredit akan dicaj sekiranya SMS berjaya atau gagal dikirim.

  • Bolehkah saya track URL click rate dalam SMS?

    Dengan CerdikLink di SMS Niaga V2, anda dapat track unique click setiap link yang digunakan dalam isi kandungan SMS yang dihantar kepada penerima.

  • Berapakah minimum kredit SMS yang boleh di topup?

    Minimum kredit SMS yang boleh di-topup adalah 1,000 kredit.

  • Bolehkah saya import database sendiri di SMS Niaga?

    Ya, anda boleh melakukan bulk import dan export database anda dalam bentuk CSV.

  • Bolehkah saya ‘personalize’ SMS yang akan dihantar?

    Ya, kami menyediakan features ‘personalization’ seperti penggunaan nama pelanggan dalam SMS. Hanya di SMS V1 sahaja.

Anda ada soalan? Hubungi team support kami segera.
Daftar akaun sekarang