Sempena Ulang Tahun Web Impian ke-13

Anda kini boleh memiliki akaun SMS Niaga dengan hanya RM13 sahaja.

Jom daftar akaun SMS Niaga dan dapatkan kredit PERCUMA sebanyak 10 kredit sehingga 31 Disember 2023. Connect dengan pelanggan anda dan tingkatkan conversion kempen marketing anda dengan lebih jimat, menggunakan sms blaster yang patuh syariah.

Daftar akaun sekarang!

Ads kempen makin mahal!
Sale banyak, tapi margin rendah.

Masa ni la anda patut guna lubuk customer yang sedia ada dan kurangkan fokus cari customer baru.

Tapi, tak sempat nak blast Whatsapp
satu-satu untuk follow up customer lama?

Jalan terbaik untuk engage kembali dengan ramai pelanggan yang pernah membeli dalam masa yang singkat ialah dengan menggunakan sms blast no.1 patuh syariah di Malaysia, SMS Niaga.

Digunakan lebih 3,000 bisnes & organisasi...

SMS Niaga Merupakan Penyedia Servis SMS Blast Patuh Syariah yang Pertama di Malaysia

Anda mesti tertanya-tanya kan, relevan lagi ke SMS marketing untuk tahun 2023?

Tahun 2023, pemasaran SMS masih merupakan pilihan yang sangat berkesan bagi bisnes yang ingin menjangkau pelanggan mereka dengan cara yang mudah dan efektif. Meskipun ada banyak saluran komunikasi baru yang muncul, tak ada yang dapat menyaingi open rate yang tinggi dari mesej SMS.

Ini apa yang ChatGPT kata tentang SMS marketing:

Daftar akaun sekarang

Selaku SMS Blast Service Provider yang mendapat perakuan sijil patuh syariah dari ELZAR, kami sangat strict dalam mematuhi garis panduan di bawah:

Kami Tidak Bersekongkol dengan Bisnes Syubhah

Mohon maaf kepada scammer, pemilik bisnes ‘cuci wang’ dan bisnes yang samar-samar. Team Customer Success akan menapis anda dan menutup akaun anda serta-merta.

Anda Set 100 SMS, Kami Blast 100 SMS

Syhhh..ini rahsia yang anda tak pernah tahu. Ada service provider yang kaut untung guna taktik blast sebahagian saja dari SMS yang anda hantar.

Kami Jaga Data Privasi Pelanggan Anda

Ada yang tanya, kami jual ke database untuk blast? Tidak! SMS Niaga mematuhi PDPA yang telah digariskan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC).

Sharing tentang halatuju kami sebagai platform SMS blast patuh syariah

Daftar SMS Niaga untuk mendapatkan manfaat berikut:

Topup kredit bermula 0.0985 sen

Tebus kredit percuma setiap kali apabila anda topup akaun SMS Niaga anda sempena Promosi 13 Tahun Web Impian. Semakin banyak anda reload, semakin banyak kredit percuma yang anda akan dapat.

Guna link dalam SMS & track clicks

Mulai 2023, SKMM tidak membenarkan penggunaan link dalam SMS melainkan pengguna menggunakan domain yang berdaftar dalam senarai whitelist SKMM. Kami mempunyai Go.my, link shortener yang berdaftar dengan SKMM dengan fungsi trackable clicks yang memudahkan dan boleh digunakan dengan segera.

Whatsapp support berterusan

Tak faham manual? Tiba-tiba sistem error? Jangan risau, team Customer Success kami sentiasa standby untuk support anda melalui Whatsapp. Client sale padu, kami tumpang happy.

Buat pelanggan rasa mesra

Dengan fungsi personalization seperti penggunaan nama pelanggan, anda akan membuatkan mereka rasa dekat dengan jenama anda.

Hantar konten yang pelanggan suka

Anda boleh grouping atau buat list segmentation mengikut kategori pelanggan dan hantar konten yang sesuai. Pasti lebih convert!

Untuk pengguna SMS Niaga yang advance, optimumkan kejayaan kempen marketing anda dengan lead scoring dari CerdikLink Go.my.

Dah tak sabar nak pujuk balik customer anda dan lihat sale meroket kali ni? Jom bermula dengan SMS Niaga.

Bisnes atau NGO nak mula engage dengan pelanggan

Promo Setup Fee : RM13 (NP:RM50)

Daftar akaun V1

Marketer nak optimumkan kempen marketing

Promo Setup Fee : RM13 (NP:RM100)

Daftar akaun V2